KJÆRE MAMMA OG PAPPA! HVORFOR MÅTTE JEG GÅ I BARNEHAGEN I DAG?


Jeg hadde ikke noe lyst  dag. Jeg har kastet opp i natt og føler meg ikke noe bra. Jeg har vondt i kroppen min og kjenner at jeg er ganske sliten. Fredrik som jeg synes det er så gøy å leke med dro i genseren min fordi han ville ha meg med inn på kunstrommet å male. Jeg begynte å gråte fordi jeg ikke orket. Det kom en voksen og løftet meg opp i stolen så jeg kunne se på et morsomt spill. Du vet det spillet med trekanter og firkanter og sirkler, det som jeg liker så godt. Det var ikke noe morsomt det heller. Jeg kjente at jeg ble lei meg, jeg prøvde å ikke gråte, men det gikk ikke. 

 

Anne Marthe kom å løftet meg opp, og spurte meg: Har du det ikke bra i dag jenta mi? Hun strøk meg over håret, da begynte jeg å gråte igjen. Jeg kjente at jeg bare tenkte på at jeg ville til deg mamma! Eller til deg pappa. Anne Marthe er veldig snill og jeg er så glad i henne. Når jeg er syk vil jeg bare ha deg mamma, eller deg pappa.Jeg vil at du skal trøste meg og passe på meg når jeg er syk. Det er ikke noe gøy å være syk i barnehagen. Alle barna leker, synger, danser, bygger lego, ler og tøyser. Jeg vil så gjerne være med, men ikke i dag, i dag vil jeg gråte, trøstes, og koses med. Vi spiste smøre selv mat i barnehagen i dag. Jeg spiste litt, men så kastet jeg opp igjen i tallerken min. Anne Marthe ringte til dere, og sa at du måtte komme å hente meg.

 

Jeg ble ikke lei meg da du kom å hentet meg, jeg begynte å gråte fordi jeg var så glad. Når jeg så du sto der kjente jeg at jeg ble veldig, veldig glad. Så glad at jeg begynte  gråte. Jeg fikk en stor klem av Anne Marthe som sa god bedring og sa hun gledet seg til jeg blir frisk og kan komme i barnehagen igjen.  

Kjære mamma og pappa, dere er de beste i verden når jeg er syk! 

8 kommentarer

missmommy.blogg.no

19.11.2015 kl.08:20

Så koselig skreve! Veldig fin blogg du har :) det er så godt å kose ekstra med de små når de er syke - og stelle og dulle med de:)<3 det er godt å vise den omsorgen de små håpefulle fortjener! Ha en strålende dag;)

Mette Leithe

20.11.2015 kl.00:11

Tusen takk! :-) Du også! :-)
missmommy.blogg.no:

missmommy.blogg.no

20.11.2015 kl.06:06

<3 takk

Anette

20.11.2015 kl.10:15

Nydelig skrevet!

Mette Leithe

20.11.2015 kl.10:48

Anette: Tusen takk for det! :-) Del gjerne. ;-) Ha en super dag! :-)

Sara

02.12.2015 kl.11:47

Bloggen din er delt og jeg er fast leser. Tusen takk for at du skriver. Viktige temaer du har bragt på banen her.

Ønsker deg en fantastisk dag, flotte deg :)

Sara

Marita-Susan

02.12.2015 kl.12:01

Åååå ❤️ Så rørende ❤️

Mette Leithe

03.12.2015 kl.20:53

Sara: Så utrolig hyggelig at du deler:))

Skriv en ny kommentar

Mette Leithe

Mette Leithe

50, Lørenskog

Engasjert styrer i barnehage. Brenner for jobben min og gleder meg daglig til alle møtene med barna. Etter 35 år er det det eneste som ikke har forandret seg for meg i min jobb.

Kategorier

Arkiv

hits