DEN 50 LAPPEN IGJEN! ;-)Vil takke for overveldende respons fra veldig mange på innlegget: "ÆRLIG TALT, ALLE HAR 50 KRONER"! :-) Det er mange fantastiske mennesker der ute og det gleder meg at mange har så stor forståelse for utfordringene mange har i forhold til økonomi. I dag vil jeg delta på God morgen Norge  07.40 for å snakke om dette. Jeg vil også Være med på tv2 nyhetene etter dette for å snakke om dette. Senere i dag vil jeg skrive litt om dette. Ønsker alle der ute en strålende dag! :-) 

2 kommentarer

Linda

03.12.2015 kl.09:36

Hei! Takk for at du skrev artikkelen, den setter ting i perspektiv. Håper å få bruke innlegget ditt som eksempel i eksamensoppgaven min om sosial eksklusjon?

Ha en fin dag!

Tove Karin

03.12.2015 kl.18:04

Synes dette var et flott innlegg, men merker meg at det er en person som kaller seg "anonym" tør ikke si navnet sitt som trolig har fritidsproblemer og liker og forsure bloggen din. Merk deg at han kun driter ut seg selv, og at de fleste skjønner godt poenget med innlegget ditt. Og til anonym hvis du ikke har noe mer konstruktivt å bidra med i en debatt bør du kanskje holde kjeft isteden.

Skriv en ny kommentar

Mette Leithe

Mette Leithe

50, Lørenskog

Engasjert styrer i barnehage. Brenner for jobben min og gleder meg daglig til alle møtene med barna. Etter 35 år er det det eneste som ikke har forandret seg for meg i min jobb.

Kategorier

Arkiv

hits