Enorm respons:)

De tre siste dagene har vært helt utrolig. I dag var jeg blant annet med på God morgen Norge og Tv2nyhetene:) Noe som var utrolig gøy å få være med på. Jeg er overveldet over alle kloke og støttende kommentarer som har tikket inn i kommentarfeltet de siste dagene. Det er helt fantastisk at det er så mange engasjerte mennesker der ute!!!

Her kan dere alle gå inn å se innslagene på tv i dag:

-GOD MORGEN NORGE

-TV2 NYHETENE

 

Har hatt en helt enorm respons. Opplever at det er mange fantastiske mennesker der ute. Rause og hjertegode! Det er ikke veldig mange som ikke har forståelse for denne problemstillingen. I dag er innlegget også publisert i Danmark. Dette er veldig bra synes jeg. :-) 

2 kommentarer

Trollblomst

03.12.2015 kl.20:56

Bra du tok opp teamaet på bloggen din ang den helvetes 50-lappen! Det er utrolig lite penger, samtidig som det er sykt mye! Husker selv da jeg gikk på barneskolen, vi skulle samle inn 20kr i uka eller om det var i mnd til leirskole. Husker jeg ofte "hadde glemt" pengene hjemme fordi vi ikke hadde. Flaut som faen, kan ikke tenke meg hvordan barna som skal ha ed 50kr her og der i dag har det! Kjenner en familie som måtte betale 100KRONER for å slippe å gå me loddbøtta på årets juletrefest! hva i helvete er det for noe tull??? Man er jo nødt til å punge ut så det ikke skal gå uteover ungen! Er det mulig! Lag flere sånne innlegg, få det frem i lyset! Heia deg!

Mariabelle

03.12.2015 kl.23:59

Helt enig... Har vel mer en nok å betale på ... SFO koster penger og.. Jobbe skal vi alle mann, men hvem skal ta vare på ungene?? Jeg har ikke fått barnehage plass og er lykkelig for det. Det betyr at jeg trapper ned jobbingen for å være med min lille.. Som trenger mammaen sin ihvertfall til han er 1 og halvt. Nå sporet jeg litt ut,men tror det er mangen som tenker som deg og meg!

Skriv en ny kommentar

Mette Leithe

Mette Leithe

50, Lørenskog

Engasjert styrer i barnehage. Brenner for jobben min og gleder meg daglig til alle møtene med barna. Etter 35 år er det det eneste som ikke har forandret seg for meg i min jobb.

Kategorier

Arkiv

hits